MOBILÄVENTYR

2013-10-30 19:58:40
 
Lite svart-vita mobiläventyr från olika trevliga tillfälle.
 
MIRA OCH FELICIA

TILLÄGNAT FELICIA

2013-10-28 11:00:00
 
GrattisGrattisGrattis till Felicia, den ena halvan av denna blogg! I fjorton år har vi känt varandra, i nöd och i lust har vi stått sida vid sida. I uppgångar och nedgångar. I hetta och i köld.
Jag tror att jag pratar för alla när jag säger att hon är en superduperbra vän och en fantastisk komiker och en underbar livskamrat.... yeah you heard me.. 
Felicia! Du är solen i mitt mörker och mjölken i mitt kaffe, färgen i min regnbåge och hästen i min hage.
Vad skulle jag vara utan dig.
 
Så grattis på 20-års dagen! Pussar och kramar!
MIRA

REGN OCH SOLSKEN

2013-10-27 11:52:56
 
Livet i Köpenhamn rullar på rätt bra om vi får säga det själva. Här har träden precis börjat tappa färgglada löv! Här om dagen sken solen och det regnade på samma gång, det var väldigt fint men tyvärr fastnade inte regnbågen på bild. Vi satt på Den Franska Café på Østerbro och drack kaffe!
 
MIRA OCH FELICIA

YRA ÖGON OCH DAMM I HALSEN

2013-10-03 10:33:58
 
I en månad har dom sänkt priserna på allt man kan tänka sig inom film, musik och böcker. Sista dagen, 100 st för 100 kr. Klart man taggar och lite living on the edge som vi är så väntade vi till den dagen! Lagret va tömt på godbitarna, men skam den som ger sig. Vi spenderade nästan två timmar med att bläddra igenom dom hundratals skivor och vinyler som fanns kvar och fixade tillslut ihop så gott som 100 saker. Har vi nån aning om vad allt är? Svar NEJ.
Vi är beredda att bli glatt överaskade av all musikhistoria som vi köpt. Eller bara fortsätta o skratta åt vissa omslag.

Tips: Ta sånt med roliga omslag så kan man sätta upp kalaset på väggen eller ta serietidningar så kan man tapetsera en låda! Blir lite vardagskul då!

Rock'n'Roll!
MIRA OCH FELICIARSS 2.0