WE'LL BE COUNTING STARS

2014-06-22 13:22:00
 
Årets sommarfest hölls förra lördagen. Och ja det var Årets fest! Dagen började kl 11.00 med volleybollturnering och fortsatte fram till runt 17.  Värmen gick inte att beskriva, men en hel dag utomhus gör en gott. Det var hur kul som helst att hejja på och kolla på hur alla kämpade, utklädda eller inte. Stämningen var skyhigh!
Efter det ställdes olika höga bord och stolar plockade från olika kök upp i korridoren. Där vankades gemensam middag, eller knytis. Jag och några till gjorde hemlagade pizzor. Sedan väntade det stora partytältet nere på gården. Dj och fortsatt god stämning. Helt otroligt vilka bra människor som finns här! Vi dansade och dansade. Tog en paus och låg på gräset och räknade stjärnor. Alla var oense om hur många som fanns där. Det var fint ändå.
 
Oj va fint det låter.
 
Det blir bättre, glömde nämna att det där stod en gratis korvbil som serverade dansk pølse med brød i några timmar! Gratis är gott right?!

FELICIA
 

ARTISTIC

2014-06-21 21:10:32
Glass är gott. Kaffe är gott. Tillsammans är det som fyrverkerier! Godisgott. Allt som behövs är kaffe och vaniljglass. Perfekt en lördag som denna!

Skepp och hoj!
MIRA OCH FELICIA

SPELA COOL, ELLER INTE?

2014-06-15 17:57:36
 
Skräckfilmer sågs i fredags, för fredagen den 13de är synonym till skräckfilmsmaraton. Så med glass, världens godaste jordgubbsglass, och lasagne såg vi skräckisar. När det sen va sovdax behövde jag kolla lite roliga klipp på youtube för att lugna mina nerver. En timme eller två senare sov jag gott.
Egentligen så är det ju ingen som vill se skräckfilmer, nervösa blickar möts och darrandes röster säger "Yippiee....skräckfilmer...låt oss se en" Slutar med att man ser en film till. Och en till. Ingen vågar säga att "ne gubbar, en komedi vore på sin plats kanske?! he..he". Det fina är att man strålar samman dagen efter och berättar om mardrömmar och reaktioner.
 
Öppna inga okända låsta lådor!
FELICIA

HELLO

2014-06-08 22:16:00
 
 Här sitter jag oftast när jag inte sitter på sängen med dator, film, kaffe och ritblock. Fönstret bakom sträcker sig längs hela väggen så därför har jag provisoriskt ställt tavlan bakom datorn. Inte ultimat kanske, men svårt med lösningar när en av väggarna är ett fönster. Utanför är min kära balkong som jag uppskattar så mycket! Den prickiga mattan livar upp vilken dag som helst. Den klassiska mobil-spegel-bilden som jag annars aldrig tar, bjussar jag på här!

Ha en go helg, i detta rågbrödsätande land är man ledig imorgon!
FELICIA

PÅ LANDET

2014-06-07 17:52:41
 
Huset på bilden känns så typiskt danskt på nått sätt! Att bo utanför stan är ibland trevligt för då kan man gå förbi sånna här fina hur. Igår tog jag en sån promenad hem efter att jag fixat viktiga saker. Eller det låter coolare om man säger att saker är viktiga...ellerhur? Hur som helst, efter ett yoga pass när jag kom hem (jag är yogafrälst, så härligt med yoga) så tog jag mitt vrålåk till cykel och cyklade i regnet till Netto. Tilläggas att säga så är detta ansiktsuttrycket mitt "Hjälp-jag-vet-inte-om-jag-har-enfågel-på-balkongen". Japp. Som Lars winnerbäck fint sjunger "I köpenhamn, vandrar jag lättare och lugn..", det stämmer, men inte om man har en fågel på balkongen.
 
Ha en skön långhelg!
FELICIA

MUMSFILLIBABBA

2014-06-07 15:06:00
 
 
Bulgur måste ju vara något av det enklaste man kan göra. Det går till och med snabbare än pasta! Hojhoj! Det här är en god och enkel maträtt som man egentligen kan ha vad som helst till. Öppna kylskåpet och se vad ni har. Det här blir som en tacos utan tacos. Fast med tortillabröd. Gott är det i alla fall! Krydda med kryddor ni gillar och exprimentera lite. Honungen på toppen kan man ha också om man vågar :)
Spenat kan lätt smaka...ingenting, så spice up that spenat så ska det nog bli kalas.
 
MIRA OCH FELICIA

OM MINA LÖSS

2014-06-01 20:00:00
 
Felicia, min fina vän. Detta var min dag! Roligare än så blir det inte!
Så många misstag i denna video, för att förklara alla jump cuts. Dessutom går inte min lillasyster på dagis... hon går i skolan. Sen säger man väl inte att man "smittat" någon med löss? Eller? Jaja. Fick väl en ministroke ellet något.
 
På återseende
MIRA

FÅGLAR, KAFFE OCH ANNAT VIKTIGT

2014-06-01 16:59:00
 
Mira, detta är min dag! Viktiga saker detta, bra att veta, varsågod! Annars funderar jag på att måla en tavla.
 
Ha en fantastisk dag
FELICIA
 
 
 
 

RSS 2.0