MVH LATTEMAMMORNA

2013-05-30 13:34:00
 
Nu när den här bloggen är styrd av två Baristor så tänkte vi att det var på tiden med lite latteart-bilder.
Ja, det blir lätt mycket kaffe när man står hela dagarna bakom en espressomaskin. Så vi försöker göra det roligaste av situationen och lär oss själva lite lattekonst.
 
Kom förbi Baresso på Nybrogatan så kanske du har turen att en sån där fin stjärna eller ett hjärta i ditt kaffe!
MIRA OCH FELICIA

I STOCKHOLM

2013-05-28 00:28:44
 
En sen natt vandrade vi hemmåt i kylan och regnet. Men mysigt är ju det! Stockholm är som finast på kvällen.! Slottet ser mäktigt ut och grönan lyser. Sedan från kylan in i värmen som Lars Winnerbäck sjöng, #Mys.
 
Booty Swing by Parov Stelar on Grooveshark
 
Whispers in the Dark by Mumford And Sons on Grooveshark
 
Cykla lugnt!
MIRA OCH FELICIA
 

SMÅPYSSEL ORIGAMI

2013-05-23 14:06:09
 
Lite vardagspyssel såhär en grå torsdag som denna. Instruktionsbilder direkt ur boken "origami" av Mari Ono. Kan bli mycket fina små fåglar och dylikt av Origami som man kan pryda sitt rum med. 
 
Dagens tips!
MIRA OCH FELICIA

VISDOMSORD

2013-05-22 13:38:42

BERLINSTADEN

2013-05-21 13:24:25
 
Ja hejsvejs!
Detta är lite bilder tagna i Berlin förra helgen då det vankades Zoo och övergivna sjukhus. Mycket mystiskt och spännande.
Berlin är en fin stad.
Hej på er!

(#visomännuförsökerfåinbloggenivårasheman)
MIRA OCH FELICIA

KANEL OCH LITE MER

2013-05-16 18:25:36
 
Hej och hå! Efter denna veckas lilla "paus" så är vi tillbaka som aldrig förr! Så här sitter vi nu och dricker kaffe och äter bullar ungefär som alla andra dagar och försöker att fånga dagen.
 
Puss o kram
MIRA OCH FELICIA

MUMMA KARDEMUMMA FINPORSLIN OCH TEDDYBJÖRNAR

2013-05-10 18:05:27
 
Det är vår. Eller mer sommar kanske.. svårt att avgöra, hur som haver så är det varmt. Men nog pratat om att det är varmt det vet alla vid det här laget, för alla skriver så fint om det. 
Små detaljer i vardagen ska man inte underskatta, vare sig det är en kopp, ljusstake eller en katt som väljer att säga hej framför kameran i all hast, så är det dom som kan förgylla vardagen! Och hur länge sen var det inte man hörde denna låt? Eller någon kanske lyssnade på den igår... Vi har inte hört den på ett tag i alla fall. Nostalgitripp hejhej! Något att dansa loss till en Tacokväll hemma.
 
Tipptopp tummen upp hare gött i Berlin eller vart ni nu är
MIRA OCH FELICIA

BATMAN OCH ROBIN

2013-05-04 19:07:00
I torsdags när vi var på skiva så valde vi att gå som våra rätta jag. Det var nästan en självklarhet att vi skulle vara Batman och Robin. Det är ju så vi.
Hah! Nej men skämt åsido. I år, året efter att vi själva tagit studenten, så har vi inte haft så många skivor att gå på. Så vi lät kreativiteten flöda och gick loss på utklädnaden. Temat var film och vi var som sagt Batman och Robin. 
 
Batman var ju inte så krånglig att få till! I och med att vi hade en färdig tröja med batmanloggan. Sedan använde vi en lång svart koffta bara som mantel!
Robin har bara en grön t-shirt och ett rött linne över, så det vara också packat och klart! Vi sydde bara på en lapp med Robinloggan. Och en gul mantel på det. 
Sedan sydde vi ju såklart också masker till oss båda! 
 
Kalaskväll! 
MIRA OCH FELICIA

D VITAMIN

2013-05-01 20:30:50
 
Äntligen lite sol och värme! Det firades med häng på en balkong. Något man inte kan undgå dock är dom kyliga vindarna från engelska kanalen i fjärran. Hur som helst så är det bra ändå, på med en filt eller två så ordnar sig allt!
 
Sol vind och vatten
MIRA OCH FELICIA

RSS 2.0