HOVSA MEN VI ÄGER FORTFARANDE STADEN

2013-09-29 16:44:47

Vi valde att gå bananas! Varför inte skaffa en kul tatuering när vi ändå är på äventyr i Kph? Tatueringar behöver inte alltid ha en riktig förklaring utan ibland är det kul med en som påminner om roliga stunder! 

Kan det bli fler? Yes sir, kanske.
Nu är vi i alla fall nöjda för denna gång. 
 

ÅÄÖ så länge, så hörs vi!
MIRA OCH FELICIA

NY STAD, SÄMRE SYN

2013-09-25 21:58:00
 
Det är samma gamla vanliga här i Köpenhamn. Vi utforskar staden och hittar nya fina ställen varje dag! Äventyret tar aldrig slut! Ni vet, ny stad, nya möjligheter. Vi håller dessutom på att utväckla en kategori med Tips i Köpenhamn! Mycket spännande, jaaaaaaaaaa eller huuuur!
 
Ursäktar för de suddiga bilderna... Min, Miras, kameras skärpa har gått sönder och jag verkar ha lite svårt för att ställa in den manuellt.... Felicias dåliga syn verkar ha smittat av sig.
 
På återseende!
MIRA OCH FELICIA

PASTAPASTAFARI

2013-09-19 18:08:44
 
Vi åt en dag pasta på ett pastaställe på Elmegade! Kalaaaasgott!
 
Annars så rullar det på här i Köpenhamn. Det regnar just nu och i morse vaknade man av åskväder... Hösten är här! Vi ser fram emot att sitta på caféer hela vintern med stickade tröjor och dricka kaffe, och blogga såklart! Myyys!
I dag kommer vi igång lite också, vi ska båda på ett intromöte för ett volontärjobb på café Nutid vilket är väldigt spännande!
 
MIRA OCH FELICIA

TRASH AND TREASURES

2013-09-16 21:10:00
 


Fösta helgen i Köpenhamn tillsammans är nu avklarad! Det har varit loppis, drinkar och massa caféhäng såklart.
Tydligen är loppis-säsongen i full gång här, så i lördags var vi på två loppisar här på Nørrebro. Bästa fyndet var en matta för 7 dkk!Och en plåtburk på 10!
Annars har vi bara hängt på caféer och barer hela kvällarna.

med venlig hilsen
MIRA OCH FELICIA

KÖPENHAMN

2013-09-13 19:09:53
Oj vad länge sedan det var vi uppdaterade här. Men nu när vi har haft en paus på ca ett halvår tänkte vi att det är dags att börja blogga lite nu när vi båda är stadgade i Köpenhamn!
 
Medan Felicia har bott här i ungefär två månader redan så flyttade jag, Mira, hit först i måndags. Då vi bodde tillsammans hemma hos Felicia i två nätter. Nu flyttar jag ut till eget rum.
 
Den här veckan har spenderats mycket på caféer med wifi och letande av rum/lägenhet.
 
Vi har inte hunnit fota så mycket. Speciellt inga bra bilder med några systemkameror. Men här får ni en liten dokumentation av instagram-bilder!
 
 

MIRA OCH FELICIA

RSS 2.0