DEN SOM SA GULT ÄR FULT LJUGER

2014-04-27 17:05:00
 
Bilderna ovan:
Glas med pennor i. Dekorativt.
Skål med alldeles för få nagellack.
Små gulliga téer.
Bra böcker.
Fina bilder. Bland annat två bilder på oss båda som va med i vårt första inlägg här på bloggen.
Plast blommor. Gotta love them!
Pankakor med frukt.
 
Det är officielt vår i luften och därför får man sig ett vårryck i hjärnan och tänker att det skulle sitta fint med lite mer färgiga färger. Körde därför en powerwalk till Tiger, en affär vi verkligen kan rekommendera för billiga och fina saker, och införskaffade gula ting. Med siktet inställt på gula alternativt oranga saker fick ett "&" tecken i trä följa med hem. Ingen aning om vad jag ska ha den till eller vad och:et ska betyda MEN den va gul så nu står den här.
Plastblommor är kanske inte det vårigaste men väldigt praktiskta! Håller hela året OCH färgen. Winwin...typ.
 
Ett kalas tips som har farit omkring på en del bloggar är en flaska eller burk som man lägger fina små lappar i. På lapparna skriver du minnesvärda händelser, roliga saker någon sagt, eller egentligen vad som helst du känner för. Jag har en fin Jack Daniels honey flaska som jag lägger lappar i då och då. Bra tips!
 
Fånga D vitaminen!
MIRA OCH FELICIA

ETT TVÅ TRE ALLA SKA MED

2014-04-09 11:13:00
 
Börjat lyssna på Daniel Adams-Rays förra skiva igen. Varje gång jag kommer på att det va ett tag sen jag lyssnade på den så inser jag hur bra den är. Svart, vitt och allt därimellan!
En annan sak som är intressant är att jag börjat testa ett nytt sätt tvätta håret. Nu när jag ändå klippte av håret en bra bit nyligen så kan jag lika gärna pröva en ny metod att tvätta håret. Håll i er: balsam först och sen shampoo. Sägs vara bättre. Vi får se.
Jag har även smakat vitt te. Och det är gott! Men framförallt nyttigare än alla andra tesorter.
 
FELICIA
 

HÄRLIGHETER

2014-04-08 21:04:36
 
Vakna till ösregn måste vara bland det mysigaste som finns! Fortsätter man sedan till ett mysigt café där man sitter bland gamla böcker och antikvariatinredning så blir det aningens mysigare. God mat och det bästa av allt, till latten får man en liten skorpa! Staden som langar bra cafeér heter Köpenhamn.

Dagens ord: Mysigt!
MIRA OCH FELICIAKLÄDER BABY, KLÄ DIG BABY

2014-04-07 19:23:00
(Bilder: Romwe.com, drmartens.com)
 
Man behöver inte alltid ha jeans. Ibland är dessa byxor att föredra. Mönster livar upp vardagen och kan göra en go och gla kexchokla! Även fast det är svarta klädkonstaltioner så livas det upp med lite blommigt och guld.
 
Här är en kalaslåt också!


Länkar:
RINGAR
TRÖJA LONDON
TRÖJA #2
BYXA med PRICKAR
BYXA
SOLISAR
ÖRHÄNGEN
SKOR
 
 
MIRA OCH FELICIA

MATLAGNINGSGRÄDDE

2014-04-06 18:21:05
 
Kaffe med matlagningsgrädde like a boss när den vanliga sødmjölken är slut. Och vet ni, det fungerar lika bra! Nästan.. 
Ännu en vårdag på den inglasadebalkongen med film och kaffe. Söndag som den ska vara right?

FELICIA


 

VÅRSOL OCH PINNSTOL

2014-04-05 18:37:00
 
På balkongen kan man sitta till sent på kvällen. Varmt och skönt en vårdag som denna. Eller ja, varmt om man har en extra tjock tröja på sig. Bilderna skriker lagomt svart och svårt. Klockan var 18.00. Det är fredag och vi lyssnar på spotify i bkgrunden.

Chilla galet!
FELICIA
 

PARISERTORNET

2014-04-05 15:22:00
 
I höstas var jag och min familj i Paris :D Paris mon ami! Lika fint som på alla tumblrbilder. Parisertornet eller Eiffeltornet som vissa av er kanske vill kalla var högt och ståtligt. Att fylla 20 år i Paris var verkligen inte helt fel.
Kalasfin stad som jag gärna åker till igen. Och igen.

Ha det gött!
FELICIA
 
 
 
 

TRÄNING TRÄNING TRÄNING

2014-04-02 22:21:00
 
De här senaste veckorna har jag börjat varje dag ute i vårvädret med en joggingtur till mitt närmsta utegym. Eller okej... Folkskygg som jag är så vågar jag mig bara dit tidigt på vardagsmorgnarna när utegymmet är tomt, så kanske inte varje dag. Men bra start på dagen ändå, helt klart!
Ja, man ser ju hur glad jag var på före- och efter-bilden liksom. Haha.....
 
MIRA

RSS 2.0