DOES ANYONE KNOW WHERE THE KAFFEFILTER HÅLLER HUS?

2014-02-23 16:29:00
 

Nytt år, nytt boende :) Nya delar av Köpenhamn att upptäcka, mer på landet men iallafall. Sköna grannar och festlig stämmning. Men vart tog dom gemensamma kaffefiltrena vägen? "The fika-tradition" är en självklar sak i vardagen så när väl kaffet är inhandlat får inget stå ivägen. Som tur är fick jag kaffefilter av en snäll granne (thank you sweet baby jesus!) och kaffet va räddat.
Kaffe+själ= En glad kaffesjäl.

Annars ska yoga på morgonen i 50 minuter...eller mindre...bli tradition, YOU CAN DO IT!

Lovely köpenhamn nu ska vi rita en teckning!
FELICIA
 
 

POLAROID

2014-02-11 22:01:53
Historian om en paj och ett par lådor. 

Först, vi har sagt det förut och jag säger det nu igen, det håller nästan på att bli en matblogg vänner! Men NEJ. Vi ska inte ta klivet i matvärldens riktning och ägna bloggen enbart åt mat. Nej.

Men jag lagade en dundransgod paj, målet va matlådor! Lite småstolt och glad ställde jag in matlådorna i kylen. Vilket gjorde mig ännu mer lite glad va mina etiketter. En smiley är aldrig fel!

Berättelsen slutar alltså med att lådorna äter upp maten. Matlådor.
 
Hajjar som pajjar
FELICIA
STOCKHOLM vc COPENHAGEN?

2014-02-04 15:40:00
 
 
Situationen just nu; Mira i stockholm och Felicia i Köpenhamn. Vi saknar varandra men håller humöret uppe och tänker att vi antagligen kommer börja uppdatera var och en här på bloggen (får se hur länge det håller hehehe)! Men här kan man se lite dåliga mobilbilder från några veckor i Stockholm! Woho!
 
MIRA OCH FELICIA

RSS 2.0