SÖDERMALM

2014-01-20 00:10:00

Söndag och det blidde loppis på schemat! Närmare bestämt söderloppisen som äger rum i götakällare. Min fina vän Nike hade nämligen ett bord där med sina egentillverkade saker, så jag och två läckerbitar till gick dit. Missade ni detta kan ni gå in på facebook.se/kawaiiParade för att se hennes coola smycken och mobilskal och catcha up dom senaste uppdateringarna!
Efter gammalt porslin och sjömansdräkter a lá Håkan Hellström vandrade vi vidare till skivaffärer och sedan till en vääälförtjänt kaffebreak. I och för sig är alla kaffebreaks välförtjänta! Så just go for it. Från kylan in i värmen som Lars Winnerbäck så fint hade sagt. Där satt vi och hade det gott.


Söder äger även när istiden slagit till!
FELICIA

 

CHOKLAD ORGIE

2014-01-07 21:47:00
 
Hejhoppp! På nyårsaftonen förra veckan gjorde vi lite festliga efterrätt-skålar gjorta av choklad. Såg detta på internet för några månader sen och ville genast prova!!! Så himla roligt?! ... kanske bara är jag...
Iiii alla fall så gör man såhär, helt vanliga balonger doppar man i helt vanlig smält choklad och låter det stelna i kylskåp, eller som jag gjorde, på balkongen om man har en och det är vinter.
Sedan var den lite krångliga delen där man spräcker balongen och försiktigt pillar bort den från chokladen! oooch voilà!
Jag valde att ha en fräsch fruktsallad i skålen, men man kan såklart ha var som helst.....
 
 
Den här bloggen börjar som vanligt bli en mat-blogg igen. Men sånna är vi!!!!!
 
Puss o kram skumbanan
MIRA

RSS 2.0