FINPORSLIN

2014-07-30 20:57:32
 
Härliga sommar dagar! Ja förutom natten till idag då det var storm. Riktigt läskig storm. Men annars har det varit fint. Grillkvällar och festivalkvällar för våran del på olika håll i Sverige. Badat en hel del, hoppas alla hargjort det!
 
Tjingeling
MIRA OCH FELICIA

BURGERLICIOUS

2014-07-26 18:44:52
När vi åt hamburgare så gjorde vi också egna hamburgebröd. Supergott och kalasenkelt! Recept kommer. För att bakplåtspappret tog slut så fick halvdelen av bullarna vila på bullformar. Men lika bra gick ju det!


Skepp och hoj
FELICIA

WILLY WONKAS GULD

2014-07-20 19:10:00
 
En fin dag åkte tog vi en roadtrip till Åre. Fint och varmt väder i kombination med grym utsikt är perfa! Vi gick runt på stan innan en fika med goda mackor. Sen var det all gratis provsmakning på Åre chokladfabrik som lockade. Massor av olika sorters choklad i alla möjliga färger. Paradis för chokladälskaren. Vi svänger alltid förbi om vi är i Åre. Gissa om man blir ledsen om vi åker förbi lite försent och dom har hunnit stänga. En gång aldrig mer! På chokladfabriken kan man även se när chokladen görs, live action liksom. Utanför kan man också sitta och smälta all choklad man har ätit samtidigt som man har världens utsikt. Fast ska man va sån så står det ju faktiskt en blå container i bakgrunden på ena bilden... Men till och med en container kan se lite bättre ut i en omgivning som denna.
 
Det är väll såhär nära vi kan komma Willy Wonka och hans chokladfabrik.
 
FELICIA
 
 

SUMMERTIME MADNESSS?

2014-07-07 22:42:01
 
Nu när vi har haft några soliga dagar här i Stockholm så får man passa på att njuta av dom!! Så mycket picknick, sol och bad som det går innan regnet kommer över oss igen. Tre mobilbilder från tre olika picknicktillfällen den senaste veckan. Woho för sommar!!!
 
 
 
MIRA OCH FELICIA

HÄLSOMUFFINS

2014-07-01 19:05:00
Ett recept som kan låta lite flummigt, men supergoda!! Om man letar efter ett nyttigare alternativ! Om man vill kan man ha en extra banan och kanske lite kakao för mer chokladiga muffins! 
 
MIRA OCH FELICIA

REUNION

2014-07-01 15:22:06
Till slut är vi tillsamans igen! The perks of sommarlov!!! Vi kände såklart att det var dags för ett gemensamt blogginlägg igen.
Vi gick runt på söders gator på jakt efter batikfärg, utan framsteg... Vi fick dock en god titt på lite fina tyger och en liten promenad i regnet, det var ju alltid något. Dessutom inhandlade vi lite ingridienser till ett uppkommande inlägg med nyttiga muffins-recept! Det ni!!
 
MIRA OCH FELICIA

RSS 2.0