VI ÄR SOM BRIEOST OG CHOKLADKAKOR TILLSAMMANS, KALAS

2014-05-31 16:47:00
 
Fredagen igår bjöd på den bästa fredagen på länge! Började dagen med brunch i solen tillsammans mina härliga klassmates. Det negativa där var väll att jag satt med näsan riktad 100 procent mot solen. Så GO ME! Efter det bar det av till Den Danska Filmskolan för premiärvisning av våran film. Ett sammarbete med dom som resulterade i en 45 sekunders animerad film. Fruktansvärt coolt att se sitt namn på eftertexterna. Filmskolan är fint belägen på Amager, inte långt ifrån Christiania. Och själva filmskolan är riktigt mysig! När dessa festligheter var över bar det av mot grillning återigen i gott sällskap. Ananasen på bilden låg på grillen i cirkus en timme, sedan skulle den vila i en halvtimme. Vad smakar denna ambitiöst tillagade ananas undrar ni säkert? En varm ananas.
 
Med solkräm och kakor i högsta hugg, njut av denna helg!
FELICIA
 

GRÖNT ÄR JU FINT

2014-05-29 20:25:40
 
Sommar och chill i bästa staden, estockholmo. Ibland är det är bra fin stad! Medborgarplatsen och båfilsbåge på Söder. Sommar sommar.  Fin plats om man vill ta med sig till exempel scones och kaffe! Glöm ej filten.

Scones, 250 grader:

4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 krm salt
50 g smör
2 dl mjölk (eller filmjölk/ Är ni i danmark så ha i 2 dl koldskål med citronsmak)


Blanda allt, lägg ut i önskad storlek på en plåt .
In i ugnen i 10-12 grader. 
 
Enjoy :)
 
MIRA OCH FELICIA
 
 

KREATIVA FOLK MÖTS

2014-05-29 17:02:00
 
Rensa bilder på datorn är ibland en mycket bra sysselsättning. Inte bara får man ordning och reda...förhoppningsvis... utan man hittar även gamla bilder man kan se tillbaka på! Dessa bilder är några från en kväll i goda människors sällskap. Vi kallade det bloggmöte, det lät coolare så. Suddiga, men ibland gör inte det någonting, kan vara med flit vem vet!

Ha en trevlans torsdag
MIRA OCH FELICIA

WILD TARGET

2014-05-18 23:21:43
 
Hembakade kakor kan ju vara bland det bästa som finns! Denna regniga dag blev det hembakade havrekakor med en touch av choklad.

Filmtips att avnjuta kakorna till är Wild target med bland annat Rupert Grint. Så diggar ni honom i Harry Potter så se denna!
 
Cook along!
FELICIA OCH MIRA

PASTELLBLOMMOR OCH CHOKLADMUFFINS

2014-05-15 17:09:15

Dom finaste och sötaste muffins/Cupcakeformarna som finns just nu är dessa. Och helt otroligt blir det när man hittar dom i Netto för endast 10 KRONOR! Nu blir det genast ännu roligare att baka. Så spring och fynda lika söta formar, börja baka och ut i solen och njut!

Bake a cake!

MIRA OCH FELICIA

ETT FÄRGSTARKT KÖPENHAMN

2014-05-11 17:18:24
Ett av dom coolaste ställena som finns är Nørrebro. Menar, se här. Älskar detta! Just i det här området finns massor av mysiga och häftiga caféer. En basket plan och graffiti. Köpenhamn. Vackert. De kreativas plats!

Världen är fylld av coola ställen, ut och utforska!
 
Hygge!
MIRA OCH FELICIA

CHOCOLATE

2014-05-11 16:38:00
 
Kimono HM Glajjor Romwe.com Byxor Romwe.com Tröja HM
 
Vårstädning innebär att våren nu måste stannna. Ingen mer snö. Ingen! Blommor och pastell fungerar alltid. 

Ett band som är hajpat nu är 1975. Funna på tumblr, cyberspace eller tv. Bandet är bra! En riktig pepplåt är chocolate. Så för att joina klubben 1975 fans: Här är låten!


 
 
Play it cool!
MIRA OCH FELICIA

DANSA POLKA POLKA

2014-05-05 19:04:45
Coola Köpenhamn bjöd i lördags på strålande sol. Men solstrålarna värmde inte tillräckligt för att det ska kunna kallas tropisk värme. Men fint var det ändå. Många affärer hade rea och Köpenhamn är fyllt av små fräna butiker så kalas var det. Till fikat fick det bli massor av cheesecakes!  
Sommersby cider har en ny unlimited collection ute och denna är aningens finare än den förra. Motiven nu är blommor :) Så dom inhandlades, mest för att det blir fina prydnader att ha, tex med ett ljus i!

Skepp och hoj
MIRA OCH FELICIA
 

RSS 2.0